SLOŽKY

středa 8. března 2023

Model!

_Tématem dnešního ZANU byl společný model. Ambice a očekávání jsou veliké (stejně jako rozměry našeho modelu ))). Rozdělili jsme se do skupin a vybrali kdo si vezme na starost které domy. Pokud dům ještě nemáte vybraný, tak tabulka s rozdělením úkolů je TADY

_Jedna speciální skupina se zaměří na terén, který si necháme vyřezat laserem. Budeme potřebovat vyrobit precizní podklady. Ostatní pak pomůžou s lepením a kompletací.


_V příštím ZANU bychom si měli vyrobit formy na odlévání z extrudovaného polystyrenu a vyzkoušet si něco odlít. Bude to zábava. Připravte si zjednodušené podklady k vašemu baráčku abychom měli z čeho odměřovat rozměry.

_Skupina, která byla dnes bádat v archivu městské části Prahy 2 vloží výsledky své práce na náš drive aby k nim měli všichni přístup TADY

_Dále se budeme posouvat i v návrhu naší školy. Zapracujte na prostorově-programovém schematu. Přemýšlejte v reálném měřítku a v kontextu naší parcely. Zamyslete se nad tím jak školu integrovat do celého vnitrobloku. Jak rozdělit jednotlivé prostory, kde udělat vstupy, co by mělo být veřejné a co soukromé. Vzpomeňte si na Hermana Hertzbergera a Luigi Snozziho.




 _Podklady pro vaše skicování, které si můžete vytisknout na A3 nebo A2 stejně jako základní CAD situaci naleznete TADY 

Budeme se těšit na příští týden!

Š a J.

Žádné komentáře:

Okomentovat