SLOŽKY

středa 17. února 2021

 Shrnuti prvniho dne novyho semestru

hezky ste pracovali na brainstormingu na tema cowork

rozdelili sme ukoly resp. ako to nazval max v matrixe tzv. "Zameranie"

pokracujte prosim do dalsej hodiny na spracovavani tychto temat divejte se na coworkingy/cohabitaty a ich zadani. Skusime udelat exkurzy jednak k sarke do Coworkingu od arch. Sramkovy a taky mozna do k10 pokud to pude pristi stredu by se k nam mohl pripojit na chvili Simon Vodrazka a rict vam trochu o tom ako taky cowork vznika resp. taky jak mi o tom dnes povidal a sice ze jje to vlastne nadale hodne perspektivni i v dobe kovidu nakolik se firmy bojej pronajimat velke kancelare v teto nejiste dobe a spis hledaj neco takto flexibilniho s rent per desk na mesic atd kde muzou rychle scalovat teamy atd.

homework je jasny jednak do 12ti dnes o pulnoci by nekde melo viset tzv. "disregard" uz se tu v prvnim radku neco evidentne deje a taky teda prvni den challenge "skica per day"

do pristi stredy skuste taky nejak spracovat ti vase jednotlivy temata pokracujte v brainstormingu a vyveste na blog taky nejakej vystup z prvniho ohmatani si tematu cowork. Ve stredu se pak mimo jine podivame teda spatky do skupin A B C a projdeme ci co tam vse vzniklo.


S&M






Žádné komentáře:

Okomentovat